25 april 2008

Middagconcertje



Fijn initiatief.
Opbrengst: 100 euro.
Dank u wel!

Graffissimo


Het is een traditie aan het worden. Ook dit jaar verenigden leerkrachten en leerlingen talent en enthousiasme en dat leverde weer eens een geweldig graffissimo. Vrijdagavond 18 april was het genieten in onze " oude" turnzaal.
Het is een goed teken dat zelfs oud-leerlingen nog komen optreden. Annelies Thijssen ( ex-6MtWe) verzamelde een groepje voor een nummertje bodydrum. Dries Desmedt( ex-6WWa), daagde totaal onverwacht op, in gezelschap van zijn ...accordeon.
Het werd nog maar eens bevestigd, onze school bulkt van het talent.
Felicitaties voor iedereen die meedeed.
Opbrengst voor HGI for life: 380 euro. Bedankt!!!

Workshop: welness voor het gelaat


De afgelopen weken werden er workshops gegeven met als doel: hoe kan ik in 4 stappen een volledige gelaatsverzorging uitvoeren.
De leerlingen hebben gestoomd, gescrubd, kleimaskertjes aangebracht en gemasseerd. En na een uurtje tijd liepen ze stralend, heerlijk relaxed en met een superzachte wangskes het lokaal uit! Naar verluidt zijn ook de liefjes uiterst tevreden!
Ook komende weken gaan er nog enkele sessies door.


Mogelijk geïnteresseerden kunnen contact opnemen met M. Peeters, M. Maurissen of J. Swijsen.
Prijs voor deelname: 5 euro.

Sarah, Kane ,Qmusic en 500 euro.


Vrijdagochtend 25 april is Sarah Lindelauf van 6WWb3 erin geslaagd 500 euro te verzamelen voor HGI for life.
Ze deed mee aan de muziekquiz van Deckers en Ornelis, waarin een luisteraar speelt tegen een bekend persoon. Sarah moest het opnemen tegen Kane!!! Vermits deze laatste niet zo dadelijk een goed doel wist, speelde deze dan ook maar voor HGI for life. Sarah kon uit de accordeonmuziek 2 nummers herkennen en Kane 3.
Q music heeft intussen de school gecontacteerd voor het rekeningnummer, het bedrag wordt zo spoedig mogelijk overgeschreven.
Een dikke proficiat voor Sarah.