16 mei 2008

Het geluid


3 Wetenschappen c presenteert: 'Het geluid'.

Tot en met dinsdag 20 mei zullen jullie een gokje kunnen wagen voor 50 cent per deelname. Er zijn 2 filmtickets te winnen.
Foute antwoorden zijn:
- Het geluid van parende varkens
- Een wandelende tak
- Een zwijn dat verkracht wordt
- Meneer Panis (!?!?!)

Waag jullie kans, de filmtickets lonken.

Onze fietsers zijn terug!!!


Dinsdagmiddag reden Michiel, Yannick en Dimitry, na anderhalve dag fietsen onze speelplaats op. Ze hebben het gehaald!!! Overal hingen affiches om hun te verwelkomen en ze kregen een warme ontvangst van leerlingen en leerkrachten. Bewonderende blikken alom.

Foto: Moe maar tevreden zetten ze zich even neer op onze trappen en bedenken dat ze zoiets elk jaar wel zouden willen doen. We houden jullie niet tegen...

14 mei 2008

Car- en bikewash

't Is schoon weer, we knoeien graag met water en er rijden, zelfs na de carwash van 3WetB, nog altijd genoeg vuile auto's en fietsen rond, zo dachten de leerlingen van 5LWe en LWia. Ze verzamelden sponsen, emmers, zeemvellen en afwasmiddel en trokken naar de alma voor hun eigen car-en bikewash. En ook zij oogstten veel succes. Overwegend positieve reacties van Bilzenaren, die toch wel onder de indruk zijn van onze jeugd en hun engagement. Wij weten het natuurlijk al lang: onze leerlingen zijn schatjes ( meestal dan toch).

Foto 1: De auto van mevr. Sohl (of haar " keukenwekker") wordt grondig onder handen genomen.
Foto2: Silke kijkt met een brede glimlach toe hoe 2 jongens, haar vriendje Tibault en Dieter, haar fiets poetsen. Van emancipatie gesproken!
Foto3: Het geheime wapen van Glenn: een speciale autowashandschoen, geleend van papa.
Inderdaad Hendrik, daar kan je je hand insteken...