1 mei 2008

Smaakfestijn op de markt in Bilzen

Verse fruitsla, echte chocomousse, cake, koffie en fruitsap,... Het was feest op de markt in Bilzen waar mevr. Croux en haar 3Lc een stand verzorgde met al deze lekkernijen. Volgens een ooggetuige en kenner ( pa Peeters) vloog alles weg en was de chocomousse echt wel heel lekker!!!
Proficiat, mannekes!


Fietsen voor Cambodja


Hoe kunnen we Cambodja steunen met een origineel project? Die vraag stelden zich deze 3 dappere jongens: Dimitri, Yannick en Michiel. Ze kwamen met volgend plan op de proppen. Op 11 mei zal het drietal zich naar zee begeven om vandaaruit, met een kruik zeewater, terug te fietsen naar Bilzen! De aankomst in Bilzen op de speelplaats van het HGraf is voorzien op dinsdagnamiddag rond 15.30u.
Ze zoeken nog sponsors en verkopen elke km voor 1 euro. Doe je mee?

30 april 2008

HGI for life op VIVA FM

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei zal er een live-uitzending plaatshebben over HGI for life op VIVA FM. De uitzending wordt volledig verzorgd door Silke en schoolgenoten.
Noteer alvast!
Vrij 9 mei, 18.00-20.00u en za 10 mei, 12.00u-14.00u
105.1-104.7 fm en online

29 april 2008

Muffins


Dit zijn de lieverdjes van 3HWa en 3Ec5. Zij hebben ons de afgelopen weken voorzien van die overheerlijke muffins.
Opbrengst: 350 euro!!!
Goed gedaan.

Hotdog van zelfgemaakte biologische zuurkool.


Maandag en dinsdag 5 en 6 mei zullen bonnetjes verkocht worden voor hotdog, met of zonder worst en met of zonder zuurkool. 1 bonnetje kost 1,5 euro. Donderdag tussen de middag kan je het bonnetje inruilen voor de hotdog van je keuze.
De zuurkool werd door de jongens van 5LWe gemaakt door fijngeschaafde witte kool 2 maanden te laten vergisten in een speciale pot.
De zuurkool is voorgeproefd en is superlekker. Meneer Lenaerts kan zijn bestelling definitief doorgeven en kan op zijn 2 oren slapen.









28 april 2008

Schijt je rijk



Wat heeft een koe te maken met Cambodja?
Heel veel.
Op vrijdag 16 mei om 16.00u zal er eentje vrijgelaten worden op het grasveld langs het college. Dat veld is door de leerlingen van 5LWib,c verdeeld in vakken en per vak wordt er een lotje verkocht. Elk lotje kost 1 euro. Koop jij een lotje en laat de koe haar behoefte vallen in jouw vak, dan ben jij de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een reischeque t.w.v. 250 euro.
Wanneer de koeienvlaai meerder vakken bedekt, is dat vak met het grootste aandeel de winnaar. De anderen krijgen dan wel een mooie troostprijs: een flesje parfum of een eetbon voor een taverne op de markt. Je kan het hele gebeuren live meemaken, 5LWi hoopt op een heleboel supporters. Ter plekke kan je hapjes en drankjes kopen. Het wordt vast een gezellige boel.
Tot de 16de?

Faith in fate


Maandag en dinsdag 28 en 29 april geven Jordy, Michiel, Gijs en Bart het beste van zichzelf en laten de "oude" turnzaal net niet uit zijn voegen barsten.
Goeie muziek, goede muzikanten, en daarenboven, dames, leuke jongens. Allen daarheen!

Muziek op aanvraag


Dit is Laurens Claes van 4 HW. Van kleins af aan is hij al met veel enthousiasme bezig met muziek, koptelefoons, mengpanelen en versterkers. Intussen heeft hij zich ontpopt tot semiprofessioneel DJ en is dus de uitgelezen persoon om jullie aanvraag voor een plaatje tussen de middag te behandelen.
Voor elk plaatje komt er 2 euro is de kassa terecht.
Voor 10 plaatjes wordt 1 Cambodjaans gezin aangesloten op zuiver water!
Draaien maar!!!