23 mei 2008

De slotfase.



Donderdag 22 mei 2008, 15.15u, op het podium van onze speelplaats. Ik zal het niet gauw vergeten. Een massa leerlingen, collega's, directie voor mij. Een sfeer van verwachting. Ik had de grote eer het eindgebeuren in te zetten en de uiteindelijke opbrengst bekend te maken.
Ik kan niet uitdrukken hoe fier, ontroerd en dankbaar ik ben. Ik krijg er nog kippenvel van als ik terugdenk aan wat jullie allemaal hebben verwezenlijkt. Wat een geweldige school hebben we toch, met al die lieve, warme, enthousiaste, geëngageerde, creatieve, mensen!!! Hartverwarmend. De uiteindelijke opbrengst: 11 123euro!!! 558 Cambodjaanse gezinnen die dankzij jullie kunnen genieten van zuiver drinkwater. Daar hadden we zelfs niet van durven dromen.
HEEL HEEL HARTELIJK BEDANKT,ALLEMAAL. JULLIE WAREN FANTASTISCH!!!!
Ik eindig met een tekst die in vanmorgen tussen mijn mail vond:
Als je vreugde wilt, schenk dan anderen vreugde. Want geven brengt ontvangen met zich mee en ontvangen houdt automatisch geven in.






22 mei 2008

Een groot onrecht is geschied.


Vandaag werd ik op de vingers getikt door deze lieverdjes van 6Latijn. Ik heb hun project, nacht van de film, wel aangekondigd op de blog, maar, in tegenstelling tot andere klassen, niet bedankt. Schandelijk!
Dus bij deze: HARTELIJK DANK EN EEN DIKKE KUS.
( Kom nu weer niet klagen dat dat laatste er teveel aan is...)

20 mei 2008

De andere acties.


En er waren ook nog:
- Het pokertoernooi van Elias en 6LWic
- De chipsverkoop van 5HWa
- De ijsjesverkoop van 6MtWe en 6LMt
- Centjes gooien van 3Lb
- De pizzaverkoop van 4Wetb

Hartelijk dank aan allen!

Sterren op de dansvloer

Dinsdagmiddag 20 mei in de oude turnzaal. Er heerste een sfeer van verwachting bij het publiek. Zenuwen bij de dansers. Onder ruime belangstelling gaven leerlingen van 3HW en leerkrachten het beste van zichzelf. Er werd gedraaid en gezwierd op muziek van de jaren 60 en aanmoedigend geklap. Het optreden werd een groot succes. Dit mocht tellen als slotactie voor HGI for life!!!