10 mei 2008

Lesmarathon

Van vrijdag 9 tot zaterdag 10 mei hield de 4de economische een lesmarathon. Vrijwillig 24 uren op school blijven en les volgen, doe het ze maar eens na. Mevr. Houben en mr. Meesters waren eveneens heel de nacht van de partij.
Ze wisten heel wat leerkrachten te strikken voor: turnles, Spaanse les, kookles, ...
Om 17.00u kwamen ze, bezweet en met rode wangen mijn lokaal binnengedruppeld. Mr Coenegrachts had hun goed laten rennen. Wie denk dat de lessen maar wat tijdvulling zijn, is dus flink mis. We gingen brandnetelsoep maken. Ik zag gefronste wenkbrauwen en bedenkelijke blikken, maar ze stortten zich desondanks met veel enthousiasme op hun taak. Na exact 1 uur werd de eerste kom soep uitgeschept. Alle kommetjes werden netjes leeggedronken, lachende gezichten, "da's echt lekker mevrouw". Oef, mijn reputatie was gered. Tussen 5 en 7 uur 's morgens trokken ze, na de lange nacht, op dauwtrip met mr. Cleuren en mr. Boelen ( die een paar uren later stond auto's te wassen aan de GB !). En na het ontbijt trokken ze moe, maar tevreden naar huis. Bedankt lieve mensen. Ik vond het zelf ook heel leuk.



Carwash

Zaterdag 11 mei werd er duchtig gewassen en geplast op de parking van de GB in Bilzen.
Meneer Boelen en zijn kompanen van 3Wetb engageerden zich van 10.00 tot 17.30u voor een carwash ten voordele van Cambodja. Ook mijn auto werd flink onder handen genomen (zoals blijkt uit foto2) en verliet blinkend de parking.
Op foto3 zien jullie dat er zelfs hulp uit geheel onverwachte hoek kwam...
Deze dappere wetenschappers verdienden met hun actie......710 euro!!! Loon naar werken. Prima gedaan!




6 mei 2008

Wet t-shirt contest with local studs!!!


De titel zegt genoeg.
Wie wil dat nu missen?????

Nacht van de film


Na onze schitterende lessen op vrijdag 16 mei naar " Schijt je rijk" in het college.

En van de weide aan het college naar de nacht van de film, een mooiere vrijdag kun je je toch niet voorstellen.

Een uitgebreide keuze aan films in een schitterende lokatie ( namelijk uw dierbare school ) met de nodige drank en versnaperingen.
Niet twijfelen, gewoon doen!