10 mei 2008

Lesmarathon

Van vrijdag 9 tot zaterdag 10 mei hield de 4de economische een lesmarathon. Vrijwillig 24 uren op school blijven en les volgen, doe het ze maar eens na. Mevr. Houben en mr. Meesters waren eveneens heel de nacht van de partij.
Ze wisten heel wat leerkrachten te strikken voor: turnles, Spaanse les, kookles, ...
Om 17.00u kwamen ze, bezweet en met rode wangen mijn lokaal binnengedruppeld. Mr Coenegrachts had hun goed laten rennen. Wie denk dat de lessen maar wat tijdvulling zijn, is dus flink mis. We gingen brandnetelsoep maken. Ik zag gefronste wenkbrauwen en bedenkelijke blikken, maar ze stortten zich desondanks met veel enthousiasme op hun taak. Na exact 1 uur werd de eerste kom soep uitgeschept. Alle kommetjes werden netjes leeggedronken, lachende gezichten, "da's echt lekker mevrouw". Oef, mijn reputatie was gered. Tussen 5 en 7 uur 's morgens trokken ze, na de lange nacht, op dauwtrip met mr. Cleuren en mr. Boelen ( die een paar uren later stond auto's te wassen aan de GB !). En na het ontbijt trokken ze moe, maar tevreden naar huis. Bedankt lieve mensen. Ik vond het zelf ook heel leuk.



1 opmerking:

Anoniem zei

Tja, bezweet en met rode wangen na de turnles... de ene toch al wat meer dan de andere, bij sommigen was de zon eerder de oorzaak van de rode wangskes, enkelen wilden blijkbaar al hun krachten sparen voor de lange nacht die nog moest komen ;-) maar ach, de meisjes en jongens van 4Ec4 hebben het toch maar gedaan, 24u les (en voor meer dan 600€ gesponsord) voor het goede doel, chapeau!!