1 mei 2008

Smaakfestijn op de markt in Bilzen

Verse fruitsla, echte chocomousse, cake, koffie en fruitsap,... Het was feest op de markt in Bilzen waar mevr. Croux en haar 3Lc een stand verzorgde met al deze lekkernijen. Volgens een ooggetuige en kenner ( pa Peeters) vloog alles weg en was de chocomousse echt wel heel lekker!!!
Proficiat, mannekes!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook Helena (mevrouw Coch) en ikzelf waren getuige van deze lekkernijen, heerlijk! Nog fantastischer was de charmante overredingskracht waarmee deze derdejaars al dat lekkers voor centjes verruilden aan de marktlustigen en zelfs de marktkramers... onmogelijk neen te zeggen! Proficiat aan mevrouw Croux en haar poulins!

Anoniem zei

Het was inderdaad een succes op de markt en zeker voor herhaling vatbaar! We waren aangenaam verrast door het succes van onze verkoop. Toen we juist alles uitgezet hadden, begon het namelijk te regenen en we dachten dat we onze goede opbrengst op onze buik konden schrijven. Maar niets was minder waar! De mensen bleven positief reageren op het project. Aan iedereen die heeft meegewerkt: een dikke proficiat! En bedankt voor diegenen die ons gesteund hebben!